Vega Green ****

Zoek je een fijne plek om te ontspannen maar wil je er ook weleens op uit dan is Vega Green een aanrader. Want dit pas gerenoveerde appartementencomplex heeft het beste van twee werelden in huis. De moderne kamers waar je van de vloer kunt eten het fijne zwembad en het altijd vrolijke personeel zouden je haast doen besluiten je plannen overboord te gooien. Toch ga je op pad; het levendige Alanya lonkt. Want gaf Cleopatra hier lang geleden haar ja-woord deze stad heeft veel meer te bieden. Het Ottomaanse kasteel de haven met zijn Rode Toren de vele authentieke straatjes: wat is de Turkse Riviera toch veelzijdig!

Laagste Prijs
va. €414
 per persoon

5 mei 2019 – 8 dagen
Amsterdam – Alanya (Gazipaşa)

Club Sidar​ ***

In Club Sidar is er aandacht voor elke gast. Geniet van de zon bij het zwembad of struin door de straatjes van Alanya. Als je terugkomt is het tijd voor een drankje aan de bar. Kun je meteen even nadenken over het diner. Ga je zelf iets lekkers op tafel toveren of kies je een leuk restaurantje in de omgeving? Alles kan, het is tenslotte vakantie.

Last Minute!
va. €318
 per persoon

2 april 2019 – 8 dagen
Amsterdam – Antalya

Eftalia Aytur ***

Eftalia Aytur heeft een goede ligging ten opzichte van de gezellige badplaats Alanya. De kamers zijn basic maar de sfeer is bovenal geweldig. Alles is op loopafstand, zoals verschillende restaurants en leuke terrassen om ’s avonds nog even een afzakkertje te nemen. Even geen zin in strand of zwembad? Door de centrale ligging zijn de ook de winkels niet ver weg. Dus lekker even een middag shoppen of gewoon even rondstruinen en je ogen de kost geven aan al die prachtige souvenirs. Past er nog eentje in mijn koffer? Eftalia Aytur is al jarenlang erg populair bij de Nederlandse vakantieganger en jaarlijks komt men dan ook graag terug.

Laagste Prijs
va. €311
 per persoon

5 mei 2019 – 8 dagen
Amsterdam – Alanya (Gazipaşa)