Sifalar ****

Appartementen Sifalar in Alanya is al jaren zeer populair bij Nederlandse vakantiegangers en dat is niet voor niets! Dat mensen vaak terug keren naar Sifalar heeft onder andere te maken met de ruime en comfortabel ingerichte appartementen, die verspreid zijn over drie gebouwen. Daarnaast bieden de zwembaden u verkoeling en drinkt u bij de gezellige poolbar een verfrissend drankje. De centrale ligging, met zowel het centrum als het strand op loopafstand, maken het plaatje compleet. U gaat hier een heerlijke vakantie tegemoet!
Kassakorting
va. €443
 per persoon

11 mei 2019 – 8 dagen
Amsterdam – Antalya

Hotel Alaiye Kleopatra ****

Hotel Alaiye Kleopatra bevindt zich in het hart van Alanya door een weg gescheiden van één van de mooiste zandstranden van Turkije, het Kleopatra strand. Dat wordt dus behalve genieten aan het zwembad, ook lekker zonnen op het strand. Het hotel ligt in een levendige omgeving en na een korte wandeling staat u in de haven van Alanya waar alle restaurants en uitgaansgelegenheden zich bevinden. Een fijn hotel in het levendige Alanya, wat wilt u nog meer?
Kassakorting
va. €459
 per persoon

12 mei 2019 – 8 dagen
Amsterdam – Antalya

Green Park ***

In Appartementen Green Park verblijft u in ruime appartementen op een rustige, maar centrale locatie. De appartementen beschikken over alle basis benodigdheden en het buitenterrein van het hotel is heerlijk ruim, er liggen twee zwembaden, waarvan één gebruikt wordt voor de leuke glijbanen.

 

Kassakorting
va. €366
 per persoon

15 juni 2019 – 8 dagen
Amsterdam – Antalya