Eftalia Aytur ***

Eftalia Aytur hotel en appartementen is een gezellig en scherp geprijsd 3-sterren complex, direct aan het strand en drukke boulevard gelegen. Al sinds jaar en dag zeer geliefd bij vele Nederlanders door de leuke sfeer, ruime keuze uit kamers en appartementen, de perfecte ligging en persoonlijke service. Het complex is gelegen aan de drukke boulevard van Alanya, slechts gescheiden van het zandstrand door een weg en 800 m van het gezellige centrum. De dolmus en stadsbus stoppen voor de deur.
Laagste prijs
va. €343
 per persoon

4 mei 2019 – 8 dagen
Amsterdam – Antalya

Smartline Kaptan ****

smartline Kaptan is een kleinschalig 4-sterren hotel gelegen in het gezellige historische centrum van Alanya met leuke straatjes om in rond te dwalen en te shoppen. smartline Kaptan is centraal gelegen in het gezellige centrum van Alanya en boven de haven met diverse winkel- en uitgaansmogelijkheden in de directe omgeving. Het Cleopatra strand ligt op ca. 1 km.
Laagste prijs
va. €344
 per persoon

4 mei 2019 – 8 dagen
Amsterdam – Antalya

Cook's Club Alanya ****

Welkom in de eclectische oase van Cook’s Club, de nieuwste aanwinst in ons steeds groter wordende hotelaanbod. Cook’s Club is ontworpen voor de nieuwe generatie internationale vakantiegangers die willen relaxen in een hedendaagse setting maar ook het lokale nachtleven willen ontdekken. Nabij het Cleopatra strand vind je Cook’s Club Alanya, hier kun je genieten van een fantastische vakantie in een hotel met een eigentijds karakter. De al jaren geliefde vakantiebestemming Alanya heeft alles wat je maar kunt wensen en dat op slechts een enkele minuten wandelen vanaf het hotel.
Laagste prijs
va. €511
 per persoon

18 mei 2019 – 8 dagen
Amsterdam – Antalya