‘Adults only’ betekent ‘alleen voor volwassenen’. Dus op een adults only vakantie zul je geen kinderen zien. Deze hotels zijn speciaal voor volwassenen die op zoek zijn naar ontspanning, luxe en aandacht voor elkaar.

Hotels hebben hun faciliteiten hier ook op ingericht. Vaak zijn er sauna’s en een wellnesscentrum aanwezig.

Dit oude, prachtige vissersdorpje bezit naast zon, zee en strand nog veel historische bouwwerken en een schitterende natuur. Het is dus heel erg zonde om Alanya alleen maar als strandvakantie te bezoeken. De volgende bezienswaardigheden moet je zeker meenemen in je strandvakantie naar Alanya en je hoeft er niet eens ver voor te reizen.

Prachtig weer met veel zon, mooie stranden en de schitterende natuur zijn al een aantal redenen waarom je op vakantie naar Turkije zou moeten gaan. Uiteraard zijn er nog meer redenen te verzinnen om dit land te bezoeken!

Er worden weer meer reizen geboekt naar Turkije in 2018, blijkt uit cijfers van onder andere reismaatschappij TUI en Corendon. Door politieke onrust gingen het afgelopen jaar maar weinig mensen op vakantie naar het Midden-Oosten. Nu de rust gedeeltelijk is wedergekeerd, durven mensen toch de stap weer te wagen en te genieten van een reis naar het warme Turkije.